Träning, kost och äventyr

Träning, röra på mig, resa, äta hälsosamt, testa på nya saker, uppleva, åka på äventyr. Det är en del av vad jag gillar och vad som sysselsätter mig, de dagar jag inte jobbar. Det är även vad denna blogg kommer att handla om. Att ligga still hemma i soffan, det är inte min grej. Vila kan kan göra, när man är död! Jag är en tjej på 30+. Lever just nu ensam, i en lägenhet i stan. Drömmer dock om ett hus på landet. Föredrar ju att springa i skog och mark, inte på asfalt. Varje år tränar jag inför ett nytt lopp. Har sikte på att genomföra en massa olika klassiker med. Jag hoppas att ni ska gilla att följa mig och min blogg. Här kommer det att komma en massa inlägg om en mängd olika saker, vad som än faller mig i tanken den dagen jag skriver. 

Köra Vasaloppet?

6 sep 2019

Vasaloppet skulle jag vilja köra. Den ingår ju för övrigt i En svensk klassiker, så ska jag göra den, så är det ett måste att köra loppet, så sett. Men kanske man ska börja med ett kortare lopp på skidor? Det Vasalopp som kommer i början av nästa år hinner jag inte träna till, samt att det är väl fullt antal med deltagare redan kan jag tänka.