Att campa kan vara rätt kul

Något jag uppskattar att göra under sommaren, det är att dra ut och campa. Själv fördrar jag faktiskt att tälta, så att jag kommer så nära naturen som möjligt. Men det finns ju de som hellre campar med husvagn eller husbil. För er som gör det, er vill jag tipsa om att skaffa en inverter, som ni kan använda tillsammans med ett bilbatteri, för att få ström där det behövs. En sådan kan ni köpa på www.inverterbutiken.se. Själv har jag med mig en powerbank för att kunna hålla liv i mobilen, för det tycker jag räcker.

Skaffa nytt tält för årets camping

För sommaren som kommer så funderar jag på att köpa mig ett nytt tält. Det jag har idag, det har varit med ett bra tag. Så nu är det nog läge att fixa ett nytt. Jag vill ha ett ganska stort tält, då jag gillar att ha gott om plats. Utöver tält har jag ofta med mig annat smått och gott, som kan vara bra att ha då man campar. 

När jag campar så gör jag det helst på platser som inte är där alla andra håller till. Campingplatser i all ära, men det är inte min grej. Då föredrar jag att tälta ute i det fria. Så länge man håller sig till allemansrätten så går det ju bra. 

Nu är det ju ett tag kvar tills det är dags att bege sig ut med tältet, men det är inte fel att planera!

18 Mar 2022