Du har väl en olycksfallsförsäkring?

Det många har, det är en hemförsäkring, en bilförsäkring och att man har försäkrat både djur och barn. Det en del glömmer bort eller struntar i, det är att försäkra sig själva. Det med en så kallad olycksfallsförsäkring. En sådan försäkring kan vara bra att ha, i fall att du råkar ut för en olyckshändelse av något slag. Du som vill jämföra olika sådana, du kan göra det på Crediwizz. För att det ska vara en bra försäkring, så bör den vara omfattande, samt att den även bör ha ett bra pris så klart.

Man vet ju aldrig när olyckan kan vara framme och det kan vara tryggt att vara försäkrad och få ekonomisk ersättning om man behöver det.

Hitta rätt olycksfallsförsäkring

Olika typer av olycksfallsförsäkringar, de kan ha olika omfattning. Det är ju bra om de omfattar allt från medicinsk invaliditet till ekonomisk invaliditet. De bör även omfatta att ge ersättning ör ärr, för tandskador, för vård och sjukhusvistelse med mera.

En del olycksfallsförsäkringar kan ha olika tillägg som kan vara bra att komplettera med. Bland annat om du ofta gör riskfyllda aktiviteter där det finns risk att skada dig. 

När du ska jämföra olika olycksfallsförsäkringar, så är det dels då vad de omfattar, dels vad de kostar dig varje månad. Kolla även noga på alla villkor och se även efter hur du ersätts och om de har en bra kundtjänst som är lätta att få tag på.

2 Jun 2022